Ontdek Zhejiang en bezoek de wereldtentoonstelling 2010 back to events


Date: 11/09/2010 - 11/09/2010
Where: Zhejiang, Shanghai (Expo) en Beijing
Type: FCCC events
Pictures of past events:
Go to photobook

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen organiseert van 11 tot en met 19 september 2010 een economische missie naar China. Onder leiding van Gouverneur Paul Breyne wordt halt gehouden in Zhejiang, Shanghai (Expo) en Beijing.

U krijgt de kans om de West-Vlaamse zusterprovincie Zhejiang beter te leren kennen via een Business Day (met persoonlijke B2B-afspraken) en een bezoek aan belangrijke economische clusters in de provincie. Het verblijf in de hoofdstad Hangzhou wordt afgesloten met een viering van 10 jaar samenwerking tussen beide provincies.

De volgende halte is Shanghai, met onder meer een bezoek aan Shanghai Expo 2010, waar op dat moment de West-Vlaamse dagen worden georganiseerd. West-Vlaamse ondernemers kunnen van de gelegenheid gebruik maken om hun contacten met Chinese partners (verder) uit te bouwen. Door de Chinese overheid worden kosten noch moeite gespaard om van deze Wereldtentoonstelling (70 miljoen bezoekers gedurende 6 maanden!) een onvergetelijk evenement te maken.

De West-Vlaamse dagen op Shanghai Expo worden afgesloten met een stijlvol slotevenement! Mis deze unieke kans niet!

Deelname prijs:
De West-Vlaamse economische missie bestaat uit twee onderscheiden programma's, enerzijds een handelsdelegatie (= basisprogramma) en anderzijds een havendelegatie (met aangepast programma).
<span times="&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;" new="&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;" roman';="&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;" font-size:="&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;" small;="&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;" &quot;="&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;" style="margin: 0px; padding: 0px;">

De deelnameprijs voor het landarrangement van de handelsdelegatie bedraagt € 980 perpersoon. De deelnameprijs voor het landarrangement van de havendelegatie bedraagt 
€ 1.200 per persoon.

Het landarrangement vormt uw bijdrage in de organisatiekosten en gemeenschappelijke kosten ter plaatse.

Inbegrepen in het landarrangement:

Maaltijden + drank tijdens de maaltijden
Alle verplaatsingen van/naar de luchthavens in moderne autocar met AC
Verplaatsing tijdens de excursies (meerprijs havendelegatie)
Begeleiding door plaatselijke Engelssprekende gids + begeleiding BCD Travel
Tolken tijdens B2B-seminarie (op Business Day)
Bezoek aan Consulaat-Generaal Shanghai, (ontbijt)seminarie
Toegangstickets tot de Expo gedurende 2 dagen (3 dagen voor havendelegatie)
Aanwezigheid West-Vlaamse gala-avond Shanghai
Toeristische bezoeken (gids + toegangsgelden)
BTW

Niet inbegrepen:

Reis- en verblijfkosten (vluchten + hotels)
Persoonlijke uitgaven
Visumkosten (evt. te regelen via reisbureau)
Alle niet beschreven diensten

Reis en verblijf: 

Voor regelingen betreffende uw reis- en verblijfskosten verwijzen wij u door naar het reisbureau, waarmee de POM West-Vlaanderen voor deze missie een overeenkomst heeft afgesloten. Zij zullen u graag verder helpen met de logistieke aspecten van uw reis en verblijf. Indien gewenst, kunt u steeds beroep doen op een reisbureau naar keuze.

Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen (hotelkamers en vlucht) waarop een optie werd genomen, beperkt is. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te reserveren. Het principe 'First come, first served' zal gelden.

Subsidies:

Flanders Investment and Trade kan onder bepaalde voorwaarden financiële steun verstrekken voor de reis- en verblijfskosten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website. Indien u in aanmerking komt voor subsidiëring, gelieve tijdig uw aanvraag hiervoor in te dienen.

Info en inschrijving:

Wenst u deel uit te maken van deze West-Vlaamse handels- / havendelegatie? Wilt u deze kans om nieuwe internationale handelscontacten te leggen niet missen? Aarzel dan niet om u in te schrijven.

U kan zich online inschrijven via de website www.investinwestflanders.org. Inschrijving dient te gebeuren tegen ten laatste 1 mei 2010 en zal bij ontvangst van betaling worden bevestigd.

Voor meer informatie over deze missie, kunt u terecht op onze website of bij dhr. Frédéric De Vreese, coördinator internationalisering bij de POM West-Vlaanderen.

Tel.: 050 40 73 60 
Fax: 050 71 94 04 
frederic.devreese@west-vlaanderen.be