UITNODIGING: B2B CLEANTECHPROGRAMMA IN CHINA — NOVEMBER 2019 back to events


Date: 17/11/2019 - 22/11/2019
Where: Shijiazhuang, Xi'an, Chengdu, Chongqing, Guangzhou
Type: Other events
Pictures of past events:
Go to photobook

UITNODIGING: B2B CLEANTECHPROGRAMMA
IN CHINA — NOVEMBER 2019

 

 

Van 17 tot en met 22 november '19 organiseert I²PCC een B2B-programma voor cleantechbedrijven in China. Een uitgelezen kans om de Chinese markt te verkennen en te netwerken met Chinese bedrijven. 

I²PCC? Het Interprovinciaal Internationaliseringsproject Cleantech China. Vier Vlaamse provincies slaan de handen in elkaar om Vlaamse cleantech-KMO’s te helpen hun activiteiten uit te breiden naar onze partnerregio's in China. China staat momenteel (en de komende jaren) immers voor grote uitdagingen op gebied van leefmilieu. Bedrijven zoeken oplossingen. Onze Vlaamse cleantechbedrijven staan op nummer één in Europa, en kunnen uiteraard in China hun diensten (en producten) bewijzen. Tijd om te prospecteren dus!

Neem deel aan ons B2B-programma en ontmoet op korte tijd verschillende Chinese bedrijven met interesse in cleantech-oplossingen. Ook bedrijfsbezoeken zijn mogelijk.

Deelname aan het programma is kosteloos: u betaalt enkel de kosten voor transport, accommodatie, verblijf en individuele tolk (indien gewenst). 

Dit B2B-cleantechprogramma van I²PCC is gelinkt aan de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. Deelname aan beide programma's is mogelijk. 

 

Programma:

 

Zondag 17 november: aankomst in Beijing

Maandag 18 november: Cleantechtseminarie, in samenwerking met FIT, tijdens de economische missie gevolgd door netwerkreceptie. Dit is optioneel maar wel aangeraden. Voor dit luik moet je rechtstreeks inschrijven via de website van FIT.

Maandagavond 18 november of dinsdagvoormiddag 19 november: vertrek naar stad 1 

Dinsdagnamiddag 19 november – woensdagvoormiddag 20 november: programma op uw maat in stad 1

Woensdagnamiddag 20 november: vertrek naar stad 2

Donderdag 21 en vrijdag 22 november: programma op uw maat in stad 2

Programmaonderdelen per stad/regio: B2B-kennismakingen, bijvoorbeeld tijdens een halve dag ontmoet je enkele bedrijven op maat, met daar eventueel een bedrijfs- of sitebezoek aan gekoppeld. Elk deelnemend bedrijf krijgt een programma op maat van de interessegebieden.