Op 16-19 november 2021 organiseren Biocentury en Bayhelix de 8ste editie van de China Healthcare Summit. Het jaarlijkse China Healthcare Summit verzamelt industrieleiders, opkomende bedrijven, financiële actoren, academische spelers en overheidsinstanties in de zorgsector zowel uit China als andere landen. Het is voor Vlaamse healthcare bedrijven de uitgelezen kans om zicht te krijgen op de belangrijkste healthcare trends in China, alsook om deuren te openen naar de Chinese en Aziatische healthcare markt.

Dit jaar vindt de summit plaats in een hybride vorm, live in Shanghai en online. Bovenop panelsessies over uiteenlopende onderwerpen en verschillende Roadshow presentaties georganiseerd door landen over de hele wereld, krijgt u ook toegang tot het 1x1 b2b platform en 2 exclusieve rapporten over de Chinese biotech- en medtech-ecosystemen van McKinsey&Co.

Na de twee voorgaande succesvolle edities waarin meerdere Vlaamse bedrijven reeds samenwerkingen hebben opgezet met Chinese partners, ondersteunt Flanders Investment & Trade ook dit jaar de deelname van Vlaamse bedrijven.

Ons aanbod: De ondersteuning bestaat in twee vormen:

Optie 1:

Een deelname aan het Belgium Roadshow Track waarin het Belgische ecosysteem en spelers die partners zoeken toegelicht worden. Dit geeft u extra exposure op het forum. Prijs: $2500 (i.p.v. $3495) Deze deelname geeft u recht op een (opgenomen) pitch van 12 minuten in de Belgium Roadshow Track en twee Full Access VIP tickets waardoor u o.a. toegang krijgt tot het live event in Shanghai, het China Summit Digital platform en het b2b platform. Verder krijgt u ook een All - Company Digital Content Pass waarmee een onbeperkt aantal personen van het ingeschreven bedrijf kan deelnemen aan de China Summit panels en presentaties via het digitale platform (Opgelet: niet aan het 1x1 b2b platform). Deelname aan de Belgium Roadshow Track is onder voorbehoud. Bedrijven worden geselecteerd door het China Summit Organizing Committee. Deadline voor het indienen van de kandidatuur is 24/9. Een niet confidentiële bedrijfspresentatie zal onmiddelijk opgevraagd worden bij de kandidaten ter voorlegging aan het China Healthcare Summit Organising Committee.

Optie: 2

Standaard Full Access VIP ticket Prijs: $467,5 ipv. $550. Een Full Access VIP ticket omvat toegang tot het live event in Shanghai, het China Summit Digital platform en het B2B platform. Verder krijgt u ook een All - Company Digital Content Pass waarmee een onbeperkt aantal personen van het ingeschreven bedrijf kan deelnemen aan de China Summit panels en presentaties via het digitale platform. (Opgelet: niet aan het 1x1 B2B platform). Na registratie bij FIT ontvangt u een kortingscode voor de inschrijving via de website.


Date: 16.11.2021 - 19.11.2021
Location: Shanghai & Online
Price members: $467,50
» Subscribe here